Cattery Detskoye

Siberische katten & Siberische Neva Masquerade 

   

Verslag Csabor's verhuizing

Hoi,
 
Het gaat prima met Csabor. De autorit ging uitstekend. Inderdaad even wat gemauw, maar dat was snel afgelopen. Op een gegeven moment heb ik hem op schoot genomen, het motortje sprong aan en hij had geen enkele moeite met de reis, die overigens bijna 3 uur duurde door allerlei files en wegwerkzaamheden en zaterdagdrukte :( Nadat hij nu het huis verkend heeft, kennis heeft gemaakt met Fluffy, alle kattenspeeltjes (en ook niet-kattenspeeltjes) heeft getest op sloopbaarheid, lekker gegeten heeft, ligt hij nu uitgeteld op de bank.
 
Een fotoverslagje...
 
Z'n aankomst:

Meteen ook een eerste kennismaking met Fluf, nog voordat hij uit de box kon komen:

Ik had van allerlei scenario's in m'n hoofd over hoe het zou gaan lopen, behalve deze. Ze bliezen even naar elkaar, en toen vond Fluf het wel weer genoeg. Ze vindt hem een beetje eng, want hij heeft daarna niet meer naar haar geblazen, en ze lijkt een beetje ge´ntimideerd door z'n zelfverzekerdheid. Hij blaast niet of niks en ze lijkt niet goed te weten wat ze DAAR toch mee moet: toch maar blazen, ondanks dat hij niet blaast? Wegrennen? Van een afstandje observeren? Ze doet van alles op het moment, maar ze kan geen hoogte krijgen van het ventje. Blazen hebben ze, behalve bij de allereerste ontmoeting, alleen gedaan bij het avondeten, toen er wat lekkers in de keuken te halen viel en toen ze zowat tegen elkaar opbotsten per ongeluk. Samen eten in de keuken zat er duidelijk nog niet in, maar ze houden elkaar wel vanaf een veilig afstandje goed in de gaten.
 
De eerste stapjes:

Ik vermoed dat jullie hebben vast geen wandspiegels in huis hebben? :)

De beste slaapplek in huis was ook snel gevonden:

En nog wat foto's van na het avondeten:

Het is een enorme scheet. Het motortje gaat bij het minste of geringste aan, en soms weet hij niet goed bij wie hij zijn moet. De meeste tijd heeft hij namelijk de onverdeelde aandacht van maar liefst 2 mensen en loopt op en neer van de een naar de ander. En hij valt best mee wat betreft druk zijn, maar ja, het is de eerste dag, en alles is nog nieuw en indrukwekkend.
 
 
Groetjes,
 
een vermoeide Dirk en Lean

Terug