Cattery Detskoye

Siberische katten & Siberische Neva Masquerade

 

Update:

09-12-2012

Home

Rasbeschrijving

Hypo-allergeen

Poezen

Katers

Kittens

Memoriam

Herplaatsers

Castraten

Show

Kittens verhuisd

Gezondheid

Nieuws

Weblog

Links

Contact

  Op 28 septemberi 2012 is Calina bevallen van 1 kitten

 

Welkom op onze site!

Wij zijn een kleine cattery in Heerhugowaard, die sinds  1 mei 2006 is gestart. Sinds wij de Siberische Kat hebben leren kennen zijn wij helemaal weg van dit ras, vooral vanwege het sociale karakter van dit ras. Wij hebben zowel Siberische katten als Siberische Neva Masquerade.

Wij willen het ras zo zuiver mogelijk houden en het ras behouden zoals hij is ontstaan, zowel qua uiterlijk als karakter. De gezondheid van de dieren staat daarbij bij ons voorop. Wij testen onze dieren dan ook uitgebreid.

Zo nu en dan hebben wij een nestje met kittens, die enkel bedoeld zijn voor liefhebbers. De kittens groeien met veel liefde op in onze huiskamer. Wij werken dan ook met koopovereenkomsten zodat de eigenaren een garantie hebben op een goed en gezond kitten en wij de garantie dat er zorgvuldig met onze kittens wordt omgegaan.

De poezen zijn minimaal één tot anderhalf jaar voordat zij hun eerste nestje krijgen. Een poes krijgt slechts één nestje per jaar. Wij vinden het belangrijk dat een moederpoes voldoende tijd heeft om te herstellen en bij te komen van alle zorgen. Ook al worden de zorgen verdeeld en gedeeltelijk waargenomen door de groep.

Wij zijn lid van Saint Pro Cat en Siberische Kattenvrienden

Voor verdere vragen en informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u eens kennis wilt maken met het ras Siberische kat.

Marcel de Heer en Eveline de Heer

Gouwe 82

1703 HP Heerhugowaard

tel: 072-5315694

bgg 06-55815844 (mobiel slechts tussen 18.00 en 22.00 uur)

 

 

 

Update pagina's: Poezen, Katers, Show

 

Op 10 juli 2012 is het nest van Helena geboren. Het nest bestaat uit twee black tabby katers, twee red tabby blotched katers en een black tortie poesje.

        

 

Hieronder een zeer opmerkelijke foto van Fedor in zijn nieuwe huis. Zodra hij hoort dat het bad gevuld wordt komt hij aangerend. en zoals je kunt zien staat hij in een beste laag water.

 

 

13 januari 2008 Gregor Best of Best.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Marcel de Heer en Eveline van Echten